Toimitus & Palautus

(English below)
Toimitus kotimaahan:
Lähetämme tuotteita Postin kautta. Saat tuotteet 2-4 arkipäivän sisällä. 
Kansainvälinen toimitus:
Lähetämme tilauksenne kansainvälisesti ja saat pakettisi seurantanumeron. Toimitusaika riippuu vastaanottavasta maasta, normaalisti 3-7 arkipäivää EU:n sisällä, muualla maailmassa 5-15 arkipäivää maasta riippuen. 
Palautus, peruutus ja vaihto
  • Palautus: Artebia Design tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden kaikille tuotteille (paitsi tilaustyöt). Jos ette ole tyytyväinen ostooksenne, voitte palauttaa sen meille lähettämällä tai tuomalla sen myymälämme Helsinkiin.  Tuotteen tulee olla ehjä, käyttämätön ja hintalapun on oltava tuotteessa. Jos tuote tulee alkuperäisessä pakkauksessaan, tulee pakkauksen olla myös mukana. Kun palautatte tuotteen lähettämällä sen meille, asiakas maksaa postikulut tai toimistuskulut. Jos emme voi myydä palautettua tuotetta, emme voi palauttaa rahojasi. 
  • Peruutus: Voitte peruttaa tilauksenne ilman kuluja, jos emme ole vielä lähettäneet sitä. Lähetämme tilaukset yleensä 48 tunnin sisällä. Jos muutatte mieltänne tuotteesta, kun olemme jo lähettäneet pakettisi ja se on matkalla luoksenne - Tässä tapauksessa teidän on lähetettävä se takaisin itse ja toimituskulut tulee asiakkaan huolehtia itse. Huomaa, että emme palauta toimituskuluja. 
  • Vaihto: Jos haluatte vaihtaa tuotteenne, ota meihin yhteyttä, niin autamme teitä siinä. 
Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää! 
 
SHIPPING & RETURNS
Shipping Domestic:
We ship our products using Posti. You will receive your items within 2-4 days (inside Finland).

Shipping International:
We ship internationally and you will receive a tracking number for your parcel. Delivery time is depended on receiving country, normally 3–7 business days inside EU, rest of world 5–15 business days.

Returns, cancellation and exchange
  • Returns: Artebia Design offers a 14 day return policy on all items (except custom work). If you are not completely satisfied with your purchase, you may return it to us by shipping it back or by bringing it to our store in Helsinki. The item must be unbroken, unused and price tag must be still on the product. When returning your item by shipping it, any postal charges and shipping costs are payed by the customer. Please include a tracking number for your return.
  • Cancellation: You can cancel your order without any costs, if we have not yet send it off. We usually ship out orders in 48 hours. If you change your mind once we’ve already sent off your parcel and it’s on its way to you - in this case you will have to ship it back yourself and shipping costs should be taken care of by the customer. Note that we do not refund shipping costs.
  • Exchange: If you want to exchange your product, please contact us and we will help you with that.
Feel free to contact us, if you have any questions!